top of page
akupunktur Behandling
En himmelsk plass.png
Vår historie

En himmelsk plass har blitt til etter mange års praksis og erfaring.

Jeg har jobbet som akupunktør siden 2005 og som massasjeterapeut siden 1999.

Min jobberfaring er fra akupunkturhøyskole, naturmedisinsk klinikk, tverrfaglig helseklinikk og fra spa- og skjønnhetssalong.

 

For meg har det blitt viktig å kunne tilby en helhetlig og behagelig opplevelse av å bli sett og ivaretatt, og det er viktig for meg at du kan føle at du har fått det lille ekstra som gjør at du har hatt en god opplevelse.

Helsen vår er noe av det viktigste for oss, og forebyggende helse er byggestenen for at vi skal ha et godt grunnlag til å takle sykdom og ha en god helse.

Å unne seg å ta vare på seg selv er en investering i god helse.

På en himmelsk plass tilbyr vi akupunktur, massasje, kosmetisk akupunktur, barneakupunktur, triggerpunktbehandling, hudpleie, voksing, spa behandlinger og samtaleterapi.

Våre terapeuter har god utdanning og erfaring, og vi er her for at du skal få den beste opplevelsen av å bli ivaretatt.

                                                                       

Helene Høiem-Jakobsen

Daglig leder

En himmelsk plass 20.webp
En himmelsk plass.png
ØKOLOGISK HUDPLEIE

fra Skandinavia

Treat yourself to the luxury of nature

Huden er vårt største organ og en del av kroppens immunforsvar. Ta vare på den og vær bevisst på hva du pleier huden din med. Økologiske hudprodukter er basert på det gode som naturen har å tilby- uten tilsetning av skadelige syntetiske stoffer.

 

Det er fordel å smøre huden sin med økologiske produkter som ikke inneholder parabener, syntetiske farger og parfyme. Store mengders kjemikaler har visst seg å være hormonforstyrrende og skaper ubalanse for hud, kropp og helse. Parabener kan hoper seg opp i fettvevet og har en negativt østrogenlignende effekt på hormonsystemet,

ØKOLOGISK HUDPLEIE

fra Skandinavia

Negler Schellac

HVA ER SHELLAC?

Med enkelheten fra neglelakk og holdbarheten til gele er Shellac en Color Coat som gir eksepsjonell høyglans som varer i 14+ dager uten riper eller avskalling. Den legges som en neglelakk – underlakk, farge, overlakk – og herdes i UV/LED lampe. Shellac gir naturneglen beskyttelse med nydelige farger som sitter feilfritt i 14+ dager med en utrolig høy krystallklar glans uten riper, avskalling og matte overflater. Som om det ikke var nok, er nøkkelen til denne suksessen at den fjernes på bare 5 minutter uten noen filing på naturneglen.

Marte er vår neglespesialist - og er svært populær, så book din time allerede i dag!

bottom of page