top of page

Om behandlingene

En himmelsk plass er et sted hvor du skal kunne ta en pause, føle deg ivaretatt og få en helhetlig opplevelse av velvære.

Det viktigste du gjør for deg selv er å ivareta din helse, ta vare på øyeblikkene i livet og å nyte de!

akupunktur Behandling

Akupunktur

Første gang du kommer til en akupunkturtime starter vi med en konsultasjon/samtale hvor vi går igjennom problemstilling og sykehistorie. en akupunktør spør ofte om den generelle helsetilstanden for å danne seg et helhetlig bilde av hva som er årsaken til problemet. Puls og tungediagnoe er akupunktørens verktøy, og ved å kjenne på puls og se på tunge vil en akupunktør kunne si noe om kroppens tilstand og eventuelle ubalanser. etterpå gjøres selve akupunkturbehandlingen med å sette nåler på ulike punkter på kroppen som er nøye utvalgt etter hvilken diagnose eller ubalanse akupunktøren finner. den første behandlingen tar rundt en time, men de oppfølgende behandlingene tar fra en halvtime til en time.

Kosmetisk Akupunktur

kosmetisk akupunktur er et naturlig alternativ for deg som vil ha et lite løft og ny glød i ansiktet. det kan øke sirkusjonen, styrke bindevevet og løse opp i muskelspenninger i ansiktet og gjøre at huden får en ny glød og spenst. «skjønnhet kommer innenfra» – derfor jobber vi også med å rette opp i ubalanser i kroppen og klassisk akupunktur brukes i tillegg for å få best mulig resultat. før behandlingen gjøres en lett hudpleie med rens, ansiktsolje og ansiktsmassasje.

akupunktur
tilbake Massasje

Massasje

Klassisk massasje brukes ofte for å løse spenninger i muskulatur, massasjen øker sirkulasjonen i vevet og avfallsstoffer dreneres bort. ved en himmelsk plass gjør vi klassisk massasje, velværemassasje, triggerpunktmassasje og koppingmassasje. hit kan du komme for avspenning og avkopling for muskelspenninger forårsaket av stress, eller for spesifikke problemer som muskel- og leddsmerter forårsaket av skader eller overbelastning. Massasje gir en følelse av velvære og herlig avslapning og er også en fin måte å forebygge skader og muskelsmerter på.

Triggerpunktbehandling

Triggerpunktbehandling er en effektiv behandlingsform ved muskel-, skjelettplager og smertetilstander. Kombinasjonen av triggerpunktehandling og kinesisk akupunktur er spesielt god og tilheling går ofte raskere. En triggerpunktbehandling hos meg der jeg kombinerer kinesisk akupunktur med triggerpunkt og massasje varer ca 45 min.

Nakkemassasje
Jente og utstoppede dyr
Jente og utstoppede dyr

Barn & Akupunktur

Akupunktur kan også benyttes på barn. da brukes små nåler beregnet for barn og nålene settes for så å tas ut igjen med en gang. barn responderer ofte raskt på akupunktur. vanlige tilstander å bruke akupunktur på barn for er; astma/allergi, ørebetennelse, mageproblemer

Jente og utstoppede dyr

Voksing

Vi utfører voksing på hele kroppen, ansikt, under armer, ben, armer, rygg samt brasiliansk. vi bruker mild voks som hardvoks og sugaring som er skånsomt for huden og kan brukes av selv den mest sensitive hudtype. Før behandlingen renses huden og tilføres beskyttende olje for å beskytte huden. Hygiene er viktig og bruker derfor kun engangs-spatler. Før brasiliansk voksing kan det være lurt å peele huden et par dager i forkant, og lengden på hårene bør være minimun 3-5 mm, er hårene veldig lange kan du godt klippe litt før behandlingen. for å unngå inngrodde får anbefales det å peele huden innimellom samt smøre med fuktighetsbevarende krem.

Øyenbrynsvoks
Jente og utstoppede dyr
ansikts

Hudpleie & Spa

Hos oss kan du nyte velværebehandlinger både for kropp og ansikt. vår holistiske hudpleier utfører alt fra dyprens til spesialbehandlinger med urtepeeling, samt enkle forfriskende hudpleiebehandlinger for en ny glød og følelse av velvære. spa-behandlingene våre utføres med våre herlige økologiske hudpleieprodukter og vi har himmelske peelinger og masker for både kropp og ansikt. vi velger våre produkter med omhu og finner det beste av grønne bærekraftige og naturlige produkter av ypperste kvalitet. massasje og avspenning er alltid sentralt i våre behandlinger.

Jente og utstoppede dyr

Manikyr & Pedikyr

Ønsker du en enkel vanlig manikyr med eller uten lakk, eller vil du ha noe som varer lengre? du kan velge mellom vanlig lakk, shellac eller plexi gel, og du får alltid en manikyr når du gjør neglebehandling som gjør at du får velstelte vakre hender og negler.

I vår pedikyr får du et deilig fotbad med skrubb og massasje med fotkrem. Her kan du også velge vanlig lakk eller shellac i tillegg.

pedikyr
Jente og utstoppede dyr
Grønn øyne og sminke

Vipper & Bryn

Farging av vipper og bryn er enkelt og praktisk. vi former og styler brynene dine eller dersom du ønsker et mer våkent og åpent blikk gjør vi vippeløft og brynsløft, du får alltid farging med i behandlingen.

Jente og utstoppede dyr

Makeup

Skal du på fest, i selskap, i bryllup, eller i en annen stor anledning, så legger vi gjerne makeup’en for deg. Unn deg selv den luksus det er å bli sminket av en profesjonelle. Du vil garantert se stor forskjell!

En aftenmakeup skal tilpasses lyset den skal fungere i, og selvsagt også antrekket du skal ha akkurat den kvelden. Makeup lagt av en makeupartist vil ha en mye lengre holdbarhet, og holde seg fin til kvelden er over.

En aften makeup kan være mer vågal og sterk i både farger og uttrykk. Det er antrekk, anledning og din personlighet som avgjør hvordan vi legger makeup’en.

sminke
bottom of page