top of page
Design uten navn.png

Filler

Filler brukes for å fylle ut eller jevne ut ujevnheter, dype rynker eller tap av volum i huden. Vi jobber for et naturlig og vakkert resultat som fremhever og korrigerer dine ansiktstrekk. Dette utføres av estetikere og vi kompromisser aldri på kvalitet av valg av produktet som benyttes. Velkommen til konsultasjon for mer informasjon.

Informasjon Om Filler

Filler er en samlebetegnelse på en rekke injiserbare behandlingsmetoder, som bruker hyaluronsyre med ulik densitet for å gjenopprette hudens fuktbalanse, gjenoppbygge tapt volum eller skulptere. Hyaluronsyre er et naturlig sukkerstoff, som kroppen selv produserer. I huden bedrer den elastisitet og fuktighet ved å binde til seg vannmolekyler. Ved økt alder fornyes huden langsommere, kroppens egen produksjon av hyaluronsyre avtar og huden blir tynnere, tørrere og mister elastisitet, som resulterer i linjer og rynker. Bruk av filler kan gjenopprette og stimulere hudens fuktbalanse, samt gjenoppbygge volum og redusere linjer og rynker.

På En Himmelsk Plass  møter du flinke behandlere innen injiserbar fillere. 

Les mer om spesifikke behandlingsområder under, eller i menyen over. Behandlingsmetode og type filler er individuelt tilpasset deg og ditt ønsket resultat, og gjøres under konsultasjon og i dialog med din behandler.

Tid og antall behandlinger: behandlingen tar mellom 10 og 20 minutter, avhengig av området som skal behandles. Antall behandlinger er avhengig av behov, ønsket resultat, området som skal behandles, og tilpasses derfor individuelt i dialog med din behandler.

Fillerens varighet er fra 3 til 9 måneder, og kan i noen tilfeller vare lengre. Varighet og pris vil variere avhengig av behandlingsområdet og typen filler som brukes.

Områder som kan behandles: filler er en allsidig behandling som kan brukes for å gjenopprette og tilføre fukt eller bygge volum i lepper, kinn, kjevelinje, hake, tinning, nese og i øyepartiet (Tear Through). Filler kan også brukes for å behandle ulike typer arr.

En Himmelsk Plass har 20 års aldersgrense på denne behandlingen. Vi utfører ikke behandling på gravide eller ammende.

bottom of page