top of page

Medisinsk Hudpleie

1.png

Våre Medisinske Behandlinger

Konsultasjon

På en konsultasjon har du mulighet til å fortelle om dine ønsker og behov, og vi vil gi deg informasjon om behandlingsmuligheter og hva du kan forvente av resultat. En konsultasjon vil gi deg et grunnlag til å ta en beslutning om hvilken behandling som er riktig for deg. Velkommen til konsultasjon hos oss.

Pris konsultasjon kr. 0,-

Rynkebehandling

Rynkebehandling kan redusere synlige linjer og anspente ansiktsmuskler, og dermed glatte ut den overliggende huden. I kosmetisk sammenheng er dette mest kjent for å bli brukt i områder som panne, mellom og rundt øyne. I medisinske sammenheng brukes dette til å behandle for eksempel migrene, muskelspasmer og hyperhidrose.

Pris 1 område   kr. 2.800,- 

Pris 2 områder  kr. 4.500,-

Pris 3 områder  kr. 5.100,-

Filler

Filler brukes for å fylle ut eller jevne ut ujevnheter, dype rynker eller tap av volum i huden. Vi jobber for et naturlig og vakkert resultat som fremhever og korrigerer dine ansiktstrekk. Dette utføres av estetikere og vi kompromisser aldri på kvalitet av valg av produktet som benyttes. Velkommen til konsultasjon for mer informasjon.

Pris lipiller o,5 ml  kr. 2.500,--

Pris lipfiller 1 ml    kr. 3.800,-

Pris Lipflip            kr. 999,-

Microneedling

Microneedling passer for de som har en frisk hud. Behandlingen vil hjelpe med å fjerne markeringer du har i ansiktet som arr, små linjer og fine rynker, store pore, hudfolder, hudormer, strekkmerker og cellulitter. Behandlingen vil også fikse pigmentflekker som melasma, ujevn hudtone og hudstruktur.

Pris microneedling  fra kr. 2.500,-

Velkommen

Helene er utdannet akupunktør og hudpleier spesialisert innen medisinske og estetiske behandlinger. Hennes spesialområder er individuell helhetsvurdering av hver enkelt kunde hvor hun setter sammen en plan av ulike behandlingsmetoder for å skape et naturlig, vakkert og klassisk utrykk, som utgjør den beste utgaven av deg selv. 

- Jeg er opptatt av at pasientene mine skal ha et naturlig utseende. Det skal ikke synes at «man har gjort noe». Mitt mål er at de som kommer til meg skal se freshe ut, ikke fikset.

Helene Høiem-Jakobsen

skjønnhetsprodukter
bottom of page