top of page
En himmelsk plass.png
En himmelsk plass.png
Akupunktur

Akupunktur er et praktisk og tradisjonsrikt fag med røtter så langt tilbake som 2000 år og som sannsynligvis er det eldste medisinske systemet vi kjenner til. 

Akupunktur er en trygg behandlingsform når den utføres av akupunktører som praktiserer i tråd med kunnskapsbasert praksis. Individuell diagnostikk, behandling og oppfølging er tilpasset hver pasient under ulike trinn av behandlingen. 

Enkelt fortalt virker akupunktur via de perifere nervene og bindevevet som frigjør transmittere som har en effekt på det sentrale nervesystemet. Disse signalstoffene regulerer områder i hjernen som blant annet påvirker det autonome nervesystemet. Dette gjør akupunktur til en relevant behandling ved blant annet smertetilstander.

Effekten av akupunktur er godt dokumentert ved en rekke lidelser, blant annet kronisk smerte, hodepine, migrene, nakkesmerter, kvalme, allergi, søvnproblemer, depresjon, angst, posttraumatisk stresslidelse og flere andre tilstander.

Om oss

En himmelsk plass har blitt til etter mange års praksis og erfaring.

Jeg har jobbet som akupunktør siden 2005 og som massasjeterapeut siden 1999.

Min jobberfaring er fra akupunkturhøyskole, naturmedisinsk klinikk, tverrfaglig helseklinikk og fra spa- og skjønnhetssalong.

 

For meg har det blitt viktig å kunne tilby en helhetlig og behagelig opplevelse av å bli sett og ivaretatt, og det er viktig for meg at du kan føle at du har fått det lille ekstra som gjør at du har hatt en god opplevelse.

Helsen vår er noe av det viktigste for oss, og forebyggende helse er byggestenen for at vi skal ha et godt grunnlag til å takle sykdom og ha en god helse.

Helene Høiem-Jakobsen En Himmelsk Plass_edited.jpg
En himmelsk plass.png

Helene

Høiem-Jakobsen

Helene er utdannet  akupunktør, massasjeterapeut og holistisk hudpleier med videreutdanning i barneakupunktur, kosmetisk akupunktur og muskel- og skjelettlidelser.

Helene har lang erfaring og startet som massasjeterapeut i -99 og var ferdig utdannet akupunktør i -06.

Etter dette har hun jobbet både i tverrfaglig klinikk, egen praksis og ved Akupunktur-høyskolen.

Marthe Sommerseth En Himmelsk Plass_edited.jpg
En himmelsk plass.png

Marthe

Sommerseth

I mai 2021 ble Marthe en del av vårt team på en himmelsk plass.

Marthe har over 10 års erfaring som hud- og kroppsterapeut, negledesigner og make-up artist. Hun er utdannet hudpleier fra Hudpleieakademiet og har etter det tatt en rekke kurs og videreutdanninger, bl.a som negledesigner hos Negleakademiet. Marthe gjør alle hudpleiebehandlinger, spa- behandlinger, voksing, brynstyling, make up og negledesign samt fotspa, pedikyr og manikyr.

Sally Nord.jpg

Sally
Nord

Les mer om Sally Nord

Sally Nord er Master i microblading og har egen salong på Sortland.

I tillegg underviser hun microblading hos Beauty Products Norge.

Vi er så heldige å få besøk av Sally ca. hver 6.uke. Listene hennes er stort sett fullbooket, så om du vil booke time hos Sally, må du være tidlig ute.

Microblading, PMU make up

bottom of page